La Belle Flamande – kwaliteitskip van bij ons

Kies voor kip met een verhaal Bij Keurslager De Meulder kiezen we bewust voor kippenvlees dat niet alleen lekker is, maar ook eerlijk. Onze La Belle Flamande-kippen komen van Belgische kwekers die met zorg en respect werken. Geen massaproductie, maar een gezonde, verantwoorde manier van kweken. Elke kip krijgt de tijd om op te groeien […]
Het wildseizoen is geopend: puur natuur op je bord

Ontdek het eerlijke, duurzame en smaakvolle vlees van het seizoen. Wildseizoen betekent pure natuur op je bord: eerlijk, duurzaam en smaakvol vlees uit bossen en velden. De herfst luidt bij Keurslager De Meulder in Brasschaat het moment in waarop de rijke smaken van wild opnieuw in de toonbank verschijnen. Wild is niet zomaar vlees — […]
Reverse sear in de oven: dé methode voor perfect gegaard vlees

Voor wie thuis perfect gegaard vlees wil serveren, is reverse sear dé techniek bij uitstek. Een dikker stuk vlees bereiden schrikt veel mensen af. Vaak heb je het risico dat de buitenkant al te ver is, terwijl de binnenkant nog rauw blijft. Of net omgekeerd, een volledig doorbakken stuk vlees waarbij alle malsheid zoek is. […]
Vakmanschap en geduld, de magie van dry-aged rundsvlees

Dry-aged rundsvlees is al jaren een vaste waarde bij Keurslager De Meulder in Brasschaat en vertegenwoordigt de ultieme balans tussen smaak, textuur en vakmanschap. In dit gerijpte vlees komt elke nuance van het rund tot zijn recht: geconcentreerde smaaktonen, een boterzachte structuur en een intens aroma. Voor ons is rundsvlees pas écht op zijn allerpuurst […]
Waarom we blijven kiezen voor lokaal vlees, Belgisch én Europees

Kiezen voor lokaal vlees is bij Keurslager De Meulder geen modewoord. Het is een bewuste keuze die vertrekt vanuit vakmanschap en respect. Wij geloven dat kwaliteit begint bij de oorsprong. Bij boeren die we persoonlijk kennen. Bij dieren die met zorg worden gekweekt. En bij ketens die transparant en duurzaam zijn. Daarom werken we al […]
Brasvar: het varken van vroeger, gekweekt voor morgen

Bij Keurslager De Meulder gaan we niet zomaar voor vlees, maar voor producten met een verhaal. Daarom kiezen we bewust voor Brasvar varkensvlees: vlees dat staat voor eerlijkheid, duurzaamheid en ambacht. Elk stuk wordt met zorg gekweekt en met vakmanschap bereid, zodat jij als klant altijd de beste kwaliteit krijgt. Geen massaproductie of anoniem vlees, […]
Hoe bak ik de perfecte schnitzel? Tips ’n tricks van Keurslager De Meulder

Een schnitzel… wie houdt er niet van? Zacht vlees aan de binnenkant, een heerlijk krokant korstje aan de buitenkant. Maar de perfecte schnitzel bakken, hoe doe je dat? Bij Keurslager De Meulder maken we onze schnitzels met vakmanschap en huisbereide paneermengelingen. Jij hoeft ze alleen nog maar goudbruin en lekker luchtig te bakken. Wij werken […]