Grillworst Wellington is een speelse, verrassende knipoog naar een echte klassieker. Vergeet dure stukken vlees: wij maken een culinaire blikvanger met onze doodgewone (maar oh zo lekkere) grillworst als hoofdrolspeler. Warm, sappig, omhuld met Ardeense ham en een smeuïge duxelles van champignons, verpakt in goudbruin bladerdeeg – dit is comfortfood deluxe.
Het leuke aan dit gerecht? Je hebt geen chefskills nodig om indruk te maken. Het ziet eruit alsof je uren in de keuken hebt gestaan, maar eigenlijk is het heel eenvoudig om te maken. Ideaal voor een gezellige zondag, een originele lunch of om je gasten te verrassen bij een etentje. Smaakvol, ambachtelijk en met een knipoog – zoals je dat van ons mag verwachten.
Deze Grillworst Wellington is ook heel lekker in schijfjes, als apero hapje!
Fan van vlees in krokant bladerdeeg? Probeer dan zeker deze WELLINGTON VAN HERTENKALF MET ARDEENSE HAM, OESTERZWAMMEN EN ELIXIR D’ANVERS!